Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(7231 niezalogowanych)
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
zauwazylam,ze jakos tak dziwnie sie zlozylo,ze poszukiwanie moderatorow i reporterow portalu zbieglo sie w czasie ze zniknieciem banerow reklamowych PC,ktore nas atakowaly z kazdej strony
potem nagle dostalismy nowego administratora
a teraz z innej beczki
zerknelam sobie do regulaminu,czy zaszly jakies zmiany,ale zabijcie mnie,nie moge sobie przypomniec jego tresci po rejestracji,chociaz czytalam
moze ktos mi powie,czy ten regulamin jest bez zmienionej formy?
a teraz co ja ciekawego sobie tam wyczytalam?
" Serwis Moja Norwegia wymaga do zarejestrowania podania: imienia i nazwiska, adresu email, hasła, miejscowości zamieszkania w Polsce oraz płci"
" W przypadku uzasadnionych wątpliwości, co do zgodności z prawdą bądź aktualności podanych przez użytkownika danych w formularzu rejestracyjnym, Administrator sieci ma prawo podjąć następujące czynności: wezwania użytkownika do niezwłocznego usunięcia nieprawdziwych danych bądź ich aktualizacji, natychmiastowego zawieszenia lub usunięcia konta do momentu wyjaśnienia sprawy.
inwigilacja?
teraz to dopiero posypia sie bany dla tych,co nie podali do wiadomosci portalu numeru swojego buta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
truskawkowa napisał:
zauwazylam,ze jakos tak dziwnie sie zlozylo,ze poszukiwanie moderatorow i reporterow portalu zbieglo sie w czasie ze zniknieciem banerow reklamowych PC,ktore nas atakowaly z kazdej strony
potem nagle dostalismy nowego administratora
a teraz z innej beczki
zerknelam sobie do regulaminu,czy zaszly jakies zmiany,ale zabijcie mnie,nie moge sobie przypomniec jego tresci po rejestracji,chociaz czytalam
moze ktos mi powie,czy ten regulamin jest bez zmienionej formy?
a teraz co ja ciekawego sobie tam wyczytalam?
" Serwis Moja Norwegia wymaga do zarejestrowania podania: imienia i nazwiska, adresu email, hasła, miejscowości zamieszkania w Polsce oraz płci"
" W przypadku uzasadnionych wątpliwości, co do zgodności z prawdą bądź aktualności podanych przez użytkownika danych w formularzu rejestracyjnym, Administrator sieci ma prawo podjąć następujące czynności: wezwania użytkownika do niezwłocznego usunięcia nieprawdziwych danych bądź ich aktualizacji, natychmiastowego zawieszenia lub usunięcia konta do momentu wyjaśnienia sprawy.
inwigilacja?
teraz to dopiero posypia sie bany dla tych,co nie podali do wiadomosci portalu numeru swojego buta

Nie pamiętam treści przy rejestracji, ale bacik jakiś musi być. Szczególnie, że jak klikam na forumowy regulamin, to ukazuje się NIC i to jest piękne. Ciekawe jak długo jeszcze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
regulamin sie ukaze,jak sie wylogujesz i zrobisz nowa rejestracje
cos bedzie o akeptacji regulaminu i tam trzeba kliknac,natomiast rzeczywiscie juz zarejestrowany uzytkownik nie moze go sobie hehe obejzec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
truskawkowa napisał:

inwigilacja?

TY SZUKASZ ... GUZA...

Tylko pamiętaj ...KTO SZUKA ...przeważnie znajduje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
gabriel napisał:
truskawkowa napisał:

inwigilacja?

TY SZUKASZ ... GUZA...

Tylko pamiętaj ...KTO SZUKA ...przeważnie znajduje...

I o to chodzi, tytuł pierwszego zbanowanego jest łakomym kąskiem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Akurat jest sie czym przejmowac ale problem ....w razie czego zwinie sie manatki i poszuka innego forum..
a tak naprawdę to niech zostanie takie jakie jest bo jesli co niektórzy sie zdenereuja i odejdą to spadnie na psy,bedzie dretwe i nudne tak jak co niektóre do tej pory...a czy dostanę bana czy nie za moje wypowiedzi i poglądy to mam to głęboko w....poważaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Dino napisał:

Nie pamiętam treści przy rejestracji, ale bacik jakiś musi być. Szczególnie, że jak klikam na forumowy regulamin, to ukazuje się NIC i to jest piękne. Ciekawe jak długo jeszcze?

Faktycznie tak jest...

Niemniej jak wejdziesz na stronę główną i na samym dole pod kursem walut naciśniesz na -REGULAMIN- to wyświetli się wszystko co jest do szczęścia potrzebne...
A przecież serwis i forum to jeden twór tak jak i Chat...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
gabriel napisał:
Dino napisał:

Faktycznie tak jest...

Niemniej jak wejdziesz na stronę główną i na samym dole pod kursem walut naciśniesz na -REGULAMIN- to wyświetli się wszystko co jest do szczęścia potrzebne...
A przecież serwis i forum to jeden twór tak jak i Chat...

Wiem, że to ściema, ale ładnie wygląda i jak na razie regulamin działa jakby go nie było .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Dino napisał: Wiem, że to ściema, ale ładnie wygląda i jak na razie regulamin działa jakby go nie było .
I TAK POWINNO ZOSTAĆ... chyba ,że Psychiczna te reguły zmieni....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
to mozliwe skoro dziennik ustaw traktuje jako grozby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok